avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general BUNA ZIUA, VA ROG SA MA JUTATI CU O PROBLEMA RELATIV ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

BUNA ZIUA, VA ROG SA MA JUTATI CU O PROBLEMA RELATIV MINORA DAR ...

BUNA ZIUA, VA ROG SA MA JUTATI CU O PROBLEMA RELATIV MINORA DAR NU STIU CUM SA O REZOLV.
AM INREGISTRAT IN 461 O ANUMITA SUMA ( PE DEBIT)INTR-O FACTURA DE CUMPARARE PARTENER E.ON ENERGIE,ACEASTA SUMA AM REFACTURAT-O CATRE UN CLIENT TOT IN 461 PE CREDIT.
CONTUL 461 IN SINE S-A INCHIS DAR A RAMAS SOLD IN PARTENER E.ON SUMA PE PLUS SI LA CLIENT PE MINUS NU STIU CUM SA INCHID CELE DOUA SUME.
MENTIONEZ CA AMBELE FACTURI AU FOST ACHITATE E.ON-UL I 401 IAR CLIENTUL IN 411
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 10:37, 24 Octombrie 2022
Inchidetile cu conturile de trezorerie.
Buna ziua, va rog adac sunteti amabil sa imi dati mai mulyte detalii....contare,jurnal.
Va multumesc.
401"Furnizori" - 5311"Casa in lei"
5311"Casa in lei" -4111"Clienti"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacturare utilitati bestb bestb Salutare! Daca ma poate ajuta cineva cu privire la refacturarea utilitatilor........ Am urmaturul caz: Societatea a construit un bloc. Toate utilitatile ... (vezi toată discuția)
Incasat in plus pe chitanta Mariralu Mariralu Buna ziua, La reglarea unei fise a unui client am observat ca : - desi s-a facut chitanta pe suma de 1200 lei , in casa s-a inregistrat , din ... (vezi toată discuția)
Incasare rambursuri in cont bancar turcalexandra turcalexandra Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie Societatea mea face livrari (produse pt copii)(detine un magazin on line) catre persoane fizice cu plata ... (vezi toată discuția)