avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Am lucrat ca si agent vanzari si mi se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Am lucrat ca si agent vanzari si mi se retinea lunar ...

Buna ziua
Am lucrat ca si agent vanzari si mi se retinea lunar garantie.
Termenul de returnare e tot de 10 zile si in cazul meu?
In cazul in care refuza sa imi returneze garantia unde se poate face reclamatie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:52, 22 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E același...sesizarea o puteți face la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii neonorate ! FlorinCristian FlorinCristian Buna ziua , Am nevoie de ajutorul dvs in problema personala intampinata la locul de munca , am fost angajat al unei firme de distributie cu functia de Agent ... (vezi toată discuția)
Garantie laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 La angajare am fost pusi sa semnam un contract de garantie .In el e specificat faptul ca firma va opri 10 %din salariul net pana la constituirea sumei de 7000 ... (vezi toată discuția)
Garantie sorin_anghel24 sorin_anghel24 Buna dimineata. Am fost angajat 2 ani la o firma perioada in care mi s-a retinut garantie. Din 14 August s-au facut restructurari shi am fost dat in ... (vezi toată discuția)