avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Am contestat in instanta decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Am contestat in instanta decizia de pensionare si ...

Buna ziua !
Am contestat in instanta decizia de pensionare si am cerut recalcularea pensiei dar si obligarea casei de pensii la plata diferentei actualizata cu rata inflatiei . Tribunalul mi-a respins contestatia dar am castigat la Curtea de Apel care mi-a admis contestatia si a obligat casa de pensii la recalculare , fara a preciza nimic despre actualizarea sumei cu rata inflatiei . Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa solicit Curtii de Apel completarea dispozitivului cu acest capat de cerere sau este suficient ca mi-a admis contestatia si pot sa cer direct casei de pensii actualizarea diferentei cu rata inflatiei .
Cel mai recent răspuns: luk_1956@yahoo.com , utilizator 22:01, 23 Octombrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hotararea CA trebuie sa contina si referire la actualizarea sumei cu rata inflatiei pentru a putea fi platita de CJP.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
solicitati Curtii de Apel completarea dispozitivului cu acel capat de cerere
Asa ma gandeam si eu .
Multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2022
luk_1956@yahoo.com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg solutia data pe scurt la un dosar solutionat la primul termen, de catre curtea de apel Jean_53 Jean_53 Am facut apel nefiind multumit de sentinta Instantei de fond, iar solutia pe scurt data pe internet in portalul justitiei, suna asa: \"Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Contestatie la tribunal a hotararii comisiei centrale de contestatii rududoo rududoo In data de 03.11.2015(data postei pe plic) am primit atat eu cat si CJP Comunicarea Hotarare Civile nr…….prin care instanta admite contestatia mea si ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensie emisa cu incalcarea dispozitiilor hotararii judecatoresti Filimon Mircea Filimon Mircea Am depus cerere de pensionare anticipata in Feb 2009, dar am continuat sa lucrez si sa platesc CAS, intrucit Casa Judeteana de Pensii mi-a respins cererea pe ... (vezi toată discuția)