avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, In legătură cu modificarea poziției ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, In legătură cu modificarea poziției canalelelor ...

Bună ziua,

In legătură cu modificarea poziției canalelelor la operatorul de cablu Digi se poate solicita rezilierea fără taxe a contractului?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: flor1n001 , utilizator 21:08, 23 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de reziliere impusa de firma de cablu/internet ContSters247399 ContSters247399 buna ziua, v-as ruga sa imi spuneti daca este legala taxa de reziliere a contractului inainte de termen. situatia mea sta astfel: am cerut rezilierea ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot rezilia unilateral un contract de furnizare tv prin cablu si internet ? vladescuoctavian vladescuoctavian Pe data de 10 decembrie am semnat un contract de furnizare servicii tv si internet cu digi rcs-rds . Pe data de 15 decembrie o echipa de tehnicieni mi-au ... (vezi toată discuția)
Reclamație digi la anpc Cristi1007 Cristi1007 Buna ziua, Recent am portat numărul de telefon din DIGI în alta rețea. Deși acesta se afla sub perioada contractuală, doi agenți din puncte separate ... (vezi toată discuția)