avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara, am cumparat de aprox 1 an o casa si in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara, am cumparat de aprox 1 an o casa si in afara de contractul ...

buna seara,
am cumparat de aprox 1 an o casa si in afara de contractul de vanzare nu am mai primit niciun document de la dezvoltator/ constructor. proiect, dosarul cu datele constructiei ... receptia lucrarii etc.
unul din vanzatori a fost diriginte de santier, l am intrebat despre dosar si a zis ca nu mi l poate da , trebuie sa stea la el minim 2 ani ...
Cum pot sa intru in posesia acelor acte ? am observat cateva nereguli in constructie si doresc o expertiza , dar nu am nimic la baza, pe ce acte sa lucrez.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:25, 24 Octombrie 2022
Buna ziua, somati in scris cu respectarea cerintelor legale vanzatorul/dezvoltatorul sa va remita documentele necesare si utile aferente dreptului de proprietate. In caz de refuz, va adresati instantei de judecata cu o cerere avand ca obiect obligatia de a face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect instalatii sanitare Almaris Almaris As avea rugamintea sa ma indrumati in cazul in care ati facut demersuri pentru obtinerea proiectului de instalatii sanitare ale imobililului(blocului) unde ar ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? petre1981 petre1981 Bună seara! Am un proiect în derulare pe GAL, similar 6.2 național ( construcție și dotare frizerie - coafor) . Proiectul implica și construcție. Avem ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de antrepriză cu grave erori de execuție: cum pot constrânge constructorul să-mi restituie sumele care nu i se cuvin? vasea_13 vasea_13 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat la problema pe care o expun: In ianuarie am incheiat un contract cu o firma in vederea construirii unei case la rosu. ... (vezi toată discuția)