avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara. Au trecut 30 de zile de când am depus ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara. Au trecut 30 de zile de când am depus actele pentru ...

Bună seara.
Au trecut 30 de zile de când am depus actele pentru recuperarea sumei plătite la firma de tractare auto, mașina fiind nedeplasabilă.
Am făcut plângere la ASF dar fără rost, Euroins ma tot amână.
Va rog sa ma ajutați cu sfaturi pentru recuperarea banilor!
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gelutzu30 , utilizator 21:58, 23 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de despăgubire nerespectat Roger88 Roger88 Buna ziua , aproximativ acum 2 luni ma lovit n logan între stâlp mam ales cu avarii la ambele usi partea dr, întrebarea mea este de când am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
Cum pot urgenta aprobarea asiguratorului in cazul unei daune auto? Geoagi Geoagi Buna ziua!de curand am fost implicat intr.un accident auto,masina mea suferind avarii atat la caroserie cat si mecanice.am urmat toate demersurile legale,s.a ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot repara masina daca cei de la euroins ma amana danbogdanlaurentiu danbogdanlaurentiu Buna ziua. In data de 20.12.2015, in localitatea Buzau la intersectia dintre Str. Frasinet cu Str. Chiristigii am avut parte de o tamponare. Circuland pe ... (vezi toată discuția)