avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal de vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal de vatamare corporala

Buna ziua!
Care este perioada legala de rezolvare a unui caz de vatamare corporala, avand in vedere ca dosarul a fost intocmit in luna Aprilie 2022 si pina in prezent, nu a fost chemata la audieri persoana reclamata?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2022
ganya, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:57, 24 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un astfel de termen, insa, durata de solutionare trebuie sa fie una rezonabila.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa depuneți cereri la dosar pentru urgentare.
A trecut mult timp.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parchetul tergiverseaza nup/ip la un dosar rutier simplu un-cetatean-roman un-cetatean-roman Acum un an (oct. 2021) am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare corporala din care au rezultat 2 zile de spitalizare ale celuilalt participant la ... (vezi toată discuția)
Drept de conducere suspendat - parte vatamata accident RAMONARAMMY RAMONARAMMY Bună ziua! La începutul stării de urgenta, mai exact în data de 12 aprilie 2020, soțul meu a avut un accident de motor din care a rezultat vătămarea ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala pe trecerea de pietoni MihaiPatru MihaiPatru dupa cum spuneam , Vatamare corporala pe trecerea de pietoni si parasirea locului .. bun , m-am impacat cu parintii etc , am ramas cu parasirea locului , m-i ... (vezi toată discuția)