avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se poate afla daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se poate afla daca in anul ...

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti cum se poate afla daca in anul 2014 a fost eliberat un Certificat de Medicina Legala pentru atestarea starii de discernamant a mamei la varsta de 90 de ani.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:09, 24 Octombrie 2022
Probabil făcând o cerere în scris către INML,depunând acte de stare civila,făcând dovada interesului etc.In cazul în care refuza dovada demersului poate fi folosita în eventualele demersuri judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cand s-a introdus procedura prin ... Doru Ciobanu Doru Ciobanu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cand s-a introdus procedura prin care notarul trebuie sa obtina un Certificat Medico-Legal care se atesteze starea de ... (vezi toată discuția)
Atacare testament AnnaMaria23 AnnaMaria23 Poate fi atacat testamentul facut la notar, acum 5 ani, mentionez ca nu a fost cerut act medical. Imobilul a fost lasat unei familii fara a exista grad de ... (vezi toată discuția)
Despre obtinere de c.i cand propietarul este decedat victor0744 victor0744 Am urmatoarea problema-Tatal meu este decedat iar mie mi-a expirat C.I. Am facut rost de lista cu actele necesare dar am o problema si anume Contractul casei ... (vezi toată discuția)