avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Seful sau angajatorul are vreun drept sa te ameninte ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Seful sau angajatorul are vreun drept sa te ameninte ?

Seful sau angajatorul are vreun drept sa te ameninte ?
Cel mai recent răspuns: Hobitzi , utilizator 12:26, 1 Noiembrie 2022
Nu am nici un fel de proba.

gi-jane2 a scris:

Aveti probe? Faceti plangere la itm si chiar la politie

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
atunci plecati de la locul de munca, gasiti altceva, asta ca sa nu va aduca in stare sa ii dati una in gura.
Nu e de ajuns sa va plangeti ca vi se intampla ceva, trebuie sa si probati, cu martori sau/ si cu inscrisuri sau cu dintii scosi daca isi transforma amenintarile in fapte.
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator
La asta ma gandeam si inca ma gandesc sa gasesc undeva ceva mai bun si un colectiv de munca cat mai bun.

gi-jane2 a scris:

atunci plecati de la locul de munca, gasiti altceva, asta ca sa nu va aduca in stare sa ii dati una in gura.
Nu e de ajuns sa va plangeti ca vi se intampla ceva, trebuie sa si probati, cu martori sau/ si cu inscrisuri sau cu dintii scosi daca isi transforma amenintarile in fapte.

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
ITM-ul nu se ocupa cu astfel de sesizari ... amenintarea este o fapta care poate atrage raspunderea penala.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred că sunteți prea sensibil. Dacă vă latră un câine, sau vă înjură un bețiv, vă strică ziua? Dacă într-adevăr aceste amenințări sunt de natură să vă afecteze profund, atunci cel mai bine este să vă găsiți alt loc de muncă. Dar dacă și acolo vă amenință cineva? Revin la ideea de la început: trebuie să lucrați puțin la modul de a vedea lucrurile.

Bogdan broasca a scris:

Mi-a spus de cateva ori ca imi scoate dantura din gura

gi-jane2 a scris:

Cu ce v-a amenințat?

Alte discuții în legătură

Poate un patron sa hărțuiască verbal,să înjure și să ameninte ... marianacuco marianacuco Poate un patron sa hărțuiască verbal,să înjure și să ameninte un fost angajat pentru că a avut tupeu să-i facă reclamație la ITM pentru că nu i-au ... (vezi toată discuția)
Amenintat de fostul sef Mih@i ionutz Mih@i ionutz Buna ziua,bine v-am gasit,va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea mea problema,voi scrie pe scurt deoarece e lunga povestea: m-am angajat la o firma de ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca. angajatorul aduce injurii, ofense, amenintari la adresa angajatului Aurel_Andrei Aurel_Andrei Buna ziua, As dori sa stiu in ce masura pot inregistra audio-filma conversatia cu angajatorul (cu o camera ascunsa), exclusiv ca proba, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)