avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata cost duplicate documente de la asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata cost duplicate documente de la asociatia de proprietari

Am cerut niste documente de la asociatia de proprietari si refuza sa mi le comunice pana nu ma duc eu personal cu ei la xerox sa fac copii si sa platesc costul lor direct la xerox. Mie mi se pare doar o incercare de evitare sa imi comunice documentele. Le-am sugerat sa imi puna costul duplicarii documentelor pe urmatoarea nota de plata dar au zis ca nu pot inregistra in contabilitate asa ceva iar electronic nu le pot scana si trimite pt ca e risc de securitate. Ce parere aveti? Cum se poate realizeaza plata legata de costul duplicarii documentelor cerute din arhiva asociatiei de proprietari?
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2022
daniel_gg, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:06, 25 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa indepartati disputa si stresul ,solicitati sa vi se prezinte documentele pe care le doriti ,le fotografiati cu telefonul mobil si ulterior le transpuneti pe ce suport doriti dv
6 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și eu zic sa nergeti la xerox cu ei ca să nu vă complicați.
Aveti dreptate dar poate fi mai ușor asa și va veți convinge dacă tergiversează sau nu.
Eu am clienți la care am obținut hotărâri judecătorești pentru refuz dar este posibil sa nu aveți probleme.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 10 din legea 230/2007 c0stii c0stii Art. 10 Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia. (vezi toată discuția)
Documente as de propietari chiriladan chiriladan am facut o carere catre presedinta as .in care am cerut sa mi se puna la dispozitie documente ale as pentru a le studia.mi sa acceptat sa fac acest lucru numai ... (vezi toată discuția)
Legea 230/2007 actualizata amirce amirce Am solicitat in scris Asociatiei de Proprietari copii ale listelor de intretinere(pe doi ani in urma) in baza Legii 230/2007 -Capitolul III ... (vezi toată discuția)