avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radierea unui autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radierea unui autoturism

Am scris la rubrica"consilieri juridici" situatia in care ma aflu.Am s-o reafisez aici si poate primesc un raspuns.Am instrainat masina fiicei mele printr-un intermediar.Acesta a facut un act de mana cu cumparatorul,dandu-i in schimbul banilor cartea de identitate a masinii si talonul.Aceasta s-a intamplat in noiembrie 2005.Cumparatorul refuza cu obstinatie sa-mi dea cartea masinii ca sa o radiez.Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:19, 11 Octombrie 2006
contacteaza un avocat si intenteaza o actiune in justitie
Actiune de constatare in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare autoturism Laurentiu Manole Laurentiu Manole am incheiat un contract de vanzare cumparare a unui autoturism. cumparatorul refuza sa se prezinta la Politie pentru radierea auto. Ce pot sa fac? (vezi toată discuția)
Cumparare masina fara contract djedi79 djedi79 Buna ziua , am citit o discutie pe acest forum despre o intamplare cu totul inversa decat a mea, poate ma ajutati si pe mine cu un sfat. In octombrie am ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto si radiere iulian_s iulian_s Buna ziua, Acum cateva saptamani am redactat si semnat contractul de vanzare-cumparare pentru masina personala, si am predat actele masinii cumparatorului. ... (vezi toată discuția)