avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va Rog din suflet sa mi răspundeți ! Iubitul meu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va Rog din suflet sa mi răspundeți ! Iubitul meu este reținut pt 30 zile pt înșelăciune ...

Buna seara! Iubitul meu este reținut pt 30 zile pt înșelăciune in mod continuat .Prejudiciul cauzat firmei respective este de 75.000 euro .Ce șanse sunt sa scape și sa fie judecat in libertate dacă prejudiciul va fi recuperat ?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 09:35, 26 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziuă!
Dacă achită prejudiciul, sunt șanse să i se schimbe măsura arestării.
Cu stimă,
Avocat Simon Sebastian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! in curând se vor termina cele 29 de zile de arest ... MirunaMiclea MirunaMiclea Buna ziua ! In curând se vor termina cele 29 de zile de arest preventiv pt iubitul meu .As dori sa știu dacă va fi judecat sau dacă voi fi chemată și eu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune,fals in inscrisuri private,uz de fals.... un om simplu un om simplu BUNA Am o cunostinta care este acuzat de fals,uz de fals,inselaciune si a fost anchetat in stare de libertate iar acum s--a ajuns la proces fiind ... (vezi toată discuția)
Art. 215 inselaciune in forma continuata - cerere de eliberare sub control judiciar raduac raduac Buna ziua, Un prieten de al meu a fost arestat pentru inselaciune in forma continuata ( art. 215 alin. 1 şi 3 C.p. cu aplicarea art. 41 alin. 2 C.p. ), ... (vezi toată discuția)