avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs in magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs in magazin

Am cumparat ieri o casca bluetooth care nu e defecta dar nu are calitatea necesara a sunetului. Am cutia de hartie un pic deteriorata, restul e impecabil, bonul de cumparare, nu am garantie la el. Pot returna produsul sa primesc banii sau (as prefera) sa iau aceeasi marca de produs, mai scump si sa platesc diferenta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:59, 26 Octombrie 2022
mergeti la magazin si intrebati, tine doar de politica magazinului. Cf legii, nu sunt obligati sa accepte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect, imi pot recupera banii? PPStm PPStm Salutare. De 4 zile am cumparat o lanterna in valoare de 600 lei de la un magazin din Timisoara. In seara trecuta, dupa cateva minute de la utilizare lanterna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - schimbare parfum georgiana30 georgiana30 Am cumparat un parfum acum 3 zile si am aflat ca persoanei careia vreau sa il ofer nu ii place acea marca de parfum iar acum vreau sa il schimb si sa mai dau o ... (vezi toată discuția)
Returnare produs nesatisfacator Immalee Immalee Am cumparat un uscator - ondulator de par care nu este defect (am facut proba la magazin) insa nici nu isi face treaba asa cum scrie pe cutie (ceea ce n-am ... (vezi toată discuția)