avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... daca 25% din proprietari au montate centrale este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

daca 25% din proprietari au montate centrale este asociatia obligata ...

daca 25% din proprietari au montate centrale este asociatia obligata sa monteze repartitoare caldura Este temei legal ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:59, 27 Octombrie 2022
Obligatia instalarii de repartitoare de cost revine tuturor consumatorilor racordati la sistemul centralizat de furnizare gent termic
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! m-am debransat de la termoenergetica fara aviz si ... marianamara marianamara Buna ziua! M-am debransat de la Termoenergetica fara aviz si mi-am montat o centrala de apartament. N-am avut timp sa fac dosarul pentru debransare, acesta ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului nu este de acord cu montarea repartitoarelor. anomism anomism Administratorul blocului in care locuiesc nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura si nu inteleg motivul acestuia. Cf legii 121/2014 privind ... (vezi toată discuția)
Intreruperea furnizarii agent termic asoc564gl asoc564gl Avem in cadrul asociatiei o scara de bloc de 19 apartamente din care 17 au centrale termice iar 2 apartamente au ramas cu repartitoare bransati la sistemul ... (vezi toată discuția)