avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera preliminara, plangere impotriva ordonantei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera preliminara, plangere impotriva ordonantei procurorului ...

Camera preliminara, plangere impotriva ordonantei procurorului si procurorului sef - divulgare secret profesional (identitatea petentului fata de parat. Paratul pandit petentul, abordat in vecinataea locuintei si amenintat). Parchetul a apreciat ca nu exista prejudicii. Judecatorul de camera preliminara a respins cererea petentului ca neintemeiata. Ca petent mai am vreo cale de atac, sau direct CEDO?
Cel mai recent răspuns: Kristina2023 , utilizator 23:31, 30 Noiembrie 2023
Nu mai aveti cale de atac.
Multumesc.
Ati apelat la CEDO? Ma intereseaza si pe mine speta aceasta. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare cauza de malpraxis medical prin prescriptia raspunderii penale Marcel2017 Marcel2017 Va supun atentiei urmatoarea spetă de malpraxis medical: Am depus plangere împotriva soluţiei de clasare cuprinsă în Ordonanţa nr.... emisă de ... (vezi toată discuția)
Care e calea de atac? Just-drept Just-drept Cineva din familie a avut un proces la Curtea de Apel, judecat de catre judecatorul de camera preliminara. In urma judecatii, judecatorul a respins ca ... (vezi toată discuția)
Calea de atac impotriva incheierii pronuntate in procedura prevazuta de 340 cpp ionita_emil ionita_emil Speta este urmatoarea: Eu am formulat o plangere penala . O a doua persoana a formulat o plangere similara. Procurorul a dispus reunirea dosarelor Procurorul ... (vezi toată discuția)