avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata apel

Buna seara!
Am si eu o intrebare legata de durata unui apel facut de catre politie.Instanta de judecata, dupa ce a a durat 3 luni pana la priml termen, lungeste judecata.
Astfel , aceasta amana de 4 ori pronuntarea printr-o amanare initiala si trei ulterioare.
Este posibil asa ceva? Probele sunt clare, mai bine zis nu sunt, caci politia nu a depus nici o proba sa isi sprijine apelul deci nu inteleg de ce se amana atat pronuntarea unei sentinte.
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2022
erhabe, utilizator
Cel mai recent răspuns: erhabe , utilizator 10:49, 29 Octombrie 2022
Este posibil.
Analizează hotararea primei instante.
Poate are o nedumerire.

Scris din București 2022
Domnule avocat ceea ce fac ei nu este decat sa caute o portita sa il scape pe soferul care a intrat in mine.Nu cred ca au nevoie de 5 luni de zile sa analizeze o solutie data de prima instanta.M-am uitat pe portal si in toate procesele procedeaza la fel.
Pot stramuta un proces din provincie la Bucuresti?Ceea ce fac acesti judecatori este bataie de joc pe fata.
Da, este posibil sa caute o portiță...
Voi face o cerere de stramutare a procesului.Tribunalul fiind in Calarasi aceasta o voi adresa catre Curtea de Apel Bucuresti?
Puteti sa imi spuneti daca pot cerere stramutarea la Bucuresti sau Curtea va decide unde va stramuta dosarul?

Multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, este posibil sa caute o portiță...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de stramutare in ce conditii se depune? clau1858 clau1858 Am un dosar de pretentii in care vreau sa depun o cerere de stramutare pentru judecarea apelului, din motive intemeiate, insa hotararea pe fond la Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Stramutare dosar ruonscalafat ruonscalafat daca o persoana este arestata, procesul de fond nu s-a incheiat, acum doreste stramutarea dosarului avand in vedere tot ceea ce s-a intamplat in cursul ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa in cererea de stramutare - pentru ce? natyca natyca Am inregistrat la ICCJ o cerere de stramutare a unui dosar penal de pe rolul Curtii de Apel. Am inteles ca trebuie sa obtin un certificat de grefa pe care sa ... (vezi toată discuția)