avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Asociatia de proprietari vrea cu orice chip sa imi ia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Asociatia de proprietari vrea cu orice chip sa imi ia apartamentul. ...

Asociatia de proprietari vrea cu orice chip sa imi ia apartamentul. Nu am avut venituri si desi datoria mea a scazut sub 10.000 lei ei ar dori sa continue executarea pe imobil, sunt in etapa de dinainte de evaluare imobil. Am de ieri decizia comisiei de expertiza medicala pentru pensie de invaliditate si trebuie sa merg cu ea sa ma inscriu pentru pensie la casa de pensii. Casa de pensii e oricum poprita de ei desi nu aveam ncii o pensie. As dori sa stiu cum pot anunta sa stopeze executarea intrucat voi avea venituri, am dat si cont bancar cu bani in el. Cunosc ca continuarea executarii imobiliare in aceste conditii este un abuz, cum ma pot apara de el si ce sa le scriu ca sa opreasca executarea pe imobil?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 30 Octombrie 2022
Incercati sa va intelegeti asupra platii si sa ceara suspendarea executarii.
Alta opinie as dori va rog. Daca este vreun executor judecatoresc aici, banuiesc ca nu.

gi-jane2 a scris:

Incercati sa va intelegeti asupra platii si sa ceara suspendarea executarii.

Negociati cu asociatia de proprietari incheierea de angajament de plata si astfel se suspenda executarea silita
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2022
ynocentta, utilizator
Nu aveti decat 3 variante, fie va intelegeti asupra platii in cateva rate, fie nu va intelegeti si platiti integral sau faceti contestatie la executare, sansele sunt discutabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este corect sa faca executorul judecatoresc daca a inceput ... POPA C, POPA C, Ce este corect sa faca executorul judecatoresc daca a inceput o executare imobiliara pentru ca datoria era peste 10.000 lei si nu aveam venituri si intre timp ... (vezi toată discuția)
Dacă scad datoria sub 10.000 lei și pun bani în cont poprit ... StefaniaEmerson StefaniaEmerson Dacă scad datoria sub 10.000 lei și pun bani în cont poprit pentru a demonstra ca am venituri, mai poate creditorul executa imobiliar? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Executare silita suspendata, se poate relua? andreistan andreistan Buna ziua, Suntem asociatie de proprietari a unui bloc. [b]In februarie 2012 am obtinut decizia definitiva si irevocabila[/b] prin care debitorul era ... (vezi toată discuția)