avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,vă rog să-mi răspundeți la următoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,vă rog să-mi răspundeți la următoarea speță: părinții ...

Bună seara,vă rog să-mi răspundeți la următoarea speță:părinții mei au divorțat,tata s-a recăsătorit,între timp au decedat toți trei,eu pot deschide o succesiune pentru casa părintească a mamei vitrege,care mai are doi frați și cinci nepoți?Mama vitregă a decedat acum 12 ani.Vă mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Borota Sorin , utilizator 19:34, 29 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune: bună ziua,tatăl meu a divorțat de mama, s-a recăsătorit, între ... Borota Sorin Borota Sorin Succesiune: Bună ziua,tatăl meu a divorțat de mama,s-a recăsătorit,între timp au murit pe rând mama vitregă(acum 12 ani),tata(acum 5 ani) și mama ... (vezi toată discuția)
Succesiune olympya olympya buna ziua. as dori sa ma lamuriti intr-o prblema legata de o succesiune. bunicii mei au o casa si 2 copii.Bunicii au murit dar succesiunea dupa ei nu s-a ... (vezi toată discuția)
Mostenire Strainul58 Strainul58 Tatal meu a decedat in 1997,in casa parinteasca a ramas sa locuiasca mama vitrega care si ea a decedat in 2012;La data decesului tatalui meu (dupa 6luni)am ... (vezi toată discuția)