avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara am întrebare va rog frumos care poate sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara am întrebare va rog frumos care poate sa îmi răspundă....am ...

Buna seara am întrebare va rog frumos care poate sa îmi răspundă....am condus din motive proaste și fără sens,in timp ce aveam permisul suspendat pe 90 de zile.la ce sa ma astept va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns mai concret inafara de ce spune legea
Cel mai recent răspuns: Georgel96 , utilizator 12:24, 31 Octombrie 2022
Dacă ați fost prins, cu un dosar de urmărire penală, ar fi bine măcar să consultați un avocat, dacă nu ați fost prins (nu ați precizat) nu se întâmplă nimic.

Am fost prins de politia locala și mi sa făcut un proces verbal din care a rezultat 2 puncte de penalizare pt parcare. Dupa 2 săptămâni am fost sunat sa merg la politie sa imi pună întrebări.si mi sa deschis un dosar penal care urmează sa fie cercetat
Buna ziua!

O opinie mai completa puteți obține în urma unei discutii aprofundate cu un avocat, căruia sa ii dați mult mai multe detalii.

Traseul dosarului dvs depinde de mai multe aspecte, la fel și pedeapsa pe care o puteți primi. Contează antecedentele penale, circumstanțele în care ati săvârșit fapta etc.
Va multumesc foarte mult.in cea ce privește antecedentele penale da sunt.in 06 11 2018 am primit hotărârea judecătorească cum ca am condus Baut.cea ce sa finalizat dosarul si tot ce mia dat instanta cu bine. As vrea sa mai știu acel termen de reabilitare din 2018 in cat timp se împlinește

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecedente penale - conducere sub influența alcoolului, reabilitare Georgel96 Georgel96 In cea ce privesc antecedentele penale.in 06 11 2018 am primit hotărârea judecătorească cum ca am condus Baut.cea ce sa finalizat dosarul si tot ce mia dat ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. care ar putea fi pedeapsa? CatalinDumitru1234 CatalinDumitru1234 Buna ziua , aseara am foat oprit pentru un control de rutina si am foat testat cu alcool testu rezultatul fiind 0,48 , am fost si mia luat si sange dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal ionutdaniel ionutdaniel am condus sub influenta alcoolului adik mia iesit in alcooltest 1,20: si ma vut numerele expirate de altfel si permisul imi era suspendat ,am intrat cu ... (vezi toată discuția)