avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună dimineața. Soțul meu este în șomaj de o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună dimineața. Soțul meu este în șomaj de o lună de zile ...

Bună dimineața. Soțul meu este în șomaj de o lună de zile și având probleme de sănătate are nevoie de spitalizare dar întâmpină probleme deoarece nu i s-a dat încă carnetul de șomaj. Eu întâmpin aceeași problemă pentru că am băgat dosarul de pensie și nu mi-a venit încă decizia. Deci în concluzie nu putem beneficia de servicii medicale până nu avem actele necesare. Eu decizia de pensie și soțul meu carnetul de șomaj.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:24, 31 Octombrie 2022
Are decizie de la AJOFM?
Nu a primit nimic.
Continuati discutia aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical in timpul somajului Robert2013 Robert2013 Buna ziua , firma la care am fost angajată a restrâns activitatea ,închizând mai multe puncte de lucru,acest lucru a dus la platirea din partea lor a unor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, din data de 23.10.2023 am schimbat locul de munca, ... Monica0505 Monica0505 Bună ziua, din data de 23.10.2023 am schimbat locul de munca, unde din cauza statului in picioare de 12 ore m-am blocat de spate și nu am mai putut merge la ... (vezi toată discuția)
Concediere si spitalizare va rog raspuns urgent adinaiuliana adinaiuliana Buna ziua, Am fost salariata 7 ani fara nicio spitalizare sau concediu medical in aceasta perioada, fara retete compensate sau gratuite. Acum am fost ... (vezi toată discuția)