avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face succesiunea unui loc de veci care a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face succesiunea unui loc de veci care a fost al bunicii ...

Cum se face succesiunea unui loc de veci care a fost al bunicii sa fie pe numele mamei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:01, 31 Octombrie 2022
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
In ce calitate bunica a detinut locul de veci ,in baza unui contract de concesiune sau de proprietar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mort îngropat peste mama fara acordul meu csonia12 csonia12 Mătușa mea a fost înmormântată peste mama fara acordul meu .Locul de veci este trecut pe numele bunicii mele , decedată și ea iar acordul pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Succesiune loc de veci Aurorae Aurorae Buna ziua, Mama mea a murit acum cativa ani si in urma unui proces cu sotul ei, am cazut de acord ca locul de veci, care momentan este pe numele ei, sa imi ... (vezi toată discuția)
Taxa de concesiune pt cimitir Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua, v-aș ruga sa îmi explicati daca 1.trebuie sa plătesc vreun impozit pentru cele doua locuri de veci ale părinților mei, in afara de faptul ca ... (vezi toată discuția)