avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, Cine este paratul in cazul unei actiuni de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, Cine este paratul in cazul unei actiuni de anulare ...

Buna seara,
Cine este paratul in cazul unei actiuni de anulare a Incheierii efectuata de catre executorul judecatoresc in temeiul art.1009 alin (1) CPC executorul judecatoresc care a facut incheierea sau debitorul ???
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 13:55, 31 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
se formuleaza contestatie la executare, nu actiune in anulare si parat - intimat este debitorul. termenul pentru formularea contestatiei la executare este de 15 zile de la momentul la care vi s-a comunicat incheierea.
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen introducere ce impotriva incheierii de incuviintare a executarii silite DanyD DanyD In ce termen se poate cere, pe calea unei contestatii la executare, anularea Incheierii de incuviintare a executarii silite? Considerati ca sunt aplicabile ... (vezi toată discuția)
Calcul termen contestatie executare si reprezentare sandup sandup Buna seara, va rog mult sa ma ajutati cu lamurirea a 2 aspecte extrem de urgente : am primit in data de 21.06.2016 incheierea civila privind incuvintarea ... (vezi toată discuția)
Radiere litigiu notat in cf Gogu82 Gogu82 Buna ziua, In urma adjudecarii unui teren au fost radiate de catre executorul judecatoresc toate sarcinile care apareau in CF (adica toate ipotecile). ... (vezi toată discuția)