avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt costurile unui partaj judiciar,și dacă în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt costurile unui partaj judiciar,și dacă în timpul ...

Care sunt costurile unui partaj judiciar,și dacă în timpul căsătoriei sotia a primit un teren pe care am construit o locuință și o anexă, eu ne știind ce tip de act este asupra terenului, donație s-au vinzare-cumparare, nu am avut acces la documentul respectiv. Va mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:22, 31 Octombrie 2022
Buna ziua, costurile unui partaj judiciar constau in taxa de timbru, eventual onorariu expert (intre 1000-1500 lei/expertiza ) si onorariu avocat. Taxa de timbru este de 3% din valoarea masei partajabile asa cum este aceasta evaluata notarial sau de catre DITL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori să mă lămuriți cu costul unei succesiuni ... mireladolta mireladolta Buna ziua. As dori să mă lămuriți cu costul unei succesiuni al unei locuințe la curte in valoare aproximativa de 40.000 euro. Suntem 2 moștenitori. Ambii ... (vezi toată discuția)
Proces partaj dupa 8 ani de divort,costuri ContSters145300 ContSters145300 Buna seara, Stie cineva cat ar costa ,aproximativ un proces de partaj(la tribunal pt. ca partea adversa nu este de acord cu unul amiabil),pt. o locuinta de ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie evaluarea bunurilor supuse partajului succesoral? ContSters126583 ContSters126583 Doresc sa introduc o actiune de sistare a indiviziunii succesorale si constarea calitatii de mostenitor iar in ea sa trec bunurile imobile ale defunctului. ... (vezi toată discuția)