avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica si ma ocup ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica si ma ocup de trimiterea ...

Buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica si ma ocup de trimiterea corespondentei postale. Vreau sa stiu daca intra in atributiunile mele sa verific veridicitatea facturii emise la sfarsitul lunii de catre posta si sa semnez ,,Bun de plata''. Mentionez faptul ca nu am acces la contractul de achizitii publice incheiat si tarifele practicate. Nu exista o fisa a postului si nici procedura operationala in acest sens. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:14, 2 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În factura respectivă trebuie să fie indicate numărul de trimiteri, în funcție de care se calculează suma totală de plată. Din moment ce dvs vă ocupați de trimiterile poștale, dvs confirmați că numărul de trimiteri indicat în factură este cel real, astfel încât suma respectivă să fie plătită. Semnatura dvs nu implică nimic altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot verifica daca o cerere la cedo a fost inregistrata? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in 22 decembrie 2011 am depus prin posta cu confirmare de primire o cerere la CEDO. Nici pana astazi, 17 ianuarie 2012 nu ... (vezi toată discuția)
Posta romana - furat din colet Seburebista Seburebista Buna ziua ! Am trimis un colet in tara ( Baicoi ) cu valoare 20 , ramburs 350 ron . Dupa o saptamana mi s-a intors retur , desfacut si continutul propriuzis ... (vezi toată discuția)
Integritatea corespondentei obligatii si daune officemvp officemvp Buna seara .As dori sa pun in discutie un aspect, privind siguranta si integritatea corespondentei ce trebuia asigurata de CN Posta Romana.Un justiciabil ... (vezi toată discuția)