avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Lucrez intr o instituție publică pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Lucrez intr o instituție publică pe postul de consilier ...

Buna ziua!
Lucrez intr o instituție publică pe postul de consilier in serviciul economic, în fișa postului sunt specificate atribuțiile pe ramura economică plus....Si alte atribuții.
De curand am primit informarea verbală ca vor sa ma trimită la cursuri de achiziții publice, ramura ce face parte din serviciul economic, iar mai apoi, după aceste cursuri, să mă ocup de achiziții.
Există o bază legală prin care pot refuza aceste cursuri, dar și noile atribuții privind achizițiile?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 2 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți o baza legala privind refuzul participării la curs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La institutia publica la care lucrez ,personal contractual un ... edi123 edi123 La institutia publica la care lucrez ,personal contractual un angajat are in fisa postului atributii de resurse umane iar in urma examenului de promovare ... (vezi toată discuția)
Ce atributii are consilierul juridic dintr-o institutie publica? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre publice a cerut de la Resursele Umane Fisa postului pentru consilierul juridic pentru a vedea ce atributii ... (vezi toată discuția)
Atributii functionar public - va rog urgent miki_M miki_M Sunt functionar public si am fost angajat pe un post de consilier , prin concurs, cu atributii pe evidenta patrimoniu. Acum , vor sa ma treaca pe un post cu ... (vezi toată discuția)