avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am și eu o întrebare - dacă două ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am și eu o întrebare - dacă două persoane se bat ...

Buna ziua am și eu o întrebare dacă două persoane ,Se bat și una dintre ele ajunge să-și taie venele din cauza că o determina ceva să se sinucidă Se depune în codul civil că a decurs la sinucidere din cauza ,Că sau bătut va rog frumos un rasp
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:01, 2 Noiembrie 2022
În primul.rand în codul civil nu sunt prevazute infracțiuni ci doar în codul.penal.In al doilea rand nu are nici o legătură bătaia cu sinuciderea ulterioara chiar dacă s ar face cercetări e greu de crezut ca o sa se retina săvârșirea unei infracțiuni..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la sinucidere si santaj alexandru_vl alexandru_vl Buna seara! Am o mare problema, pe care nu as vrea sa o las balta! Fratele meu s-a sinucis acum doua luni din cauza nenorocitei pe care o iubea! Asta o spun ... (vezi toată discuția)
Încăierarea și provocarea trailer1234 trailer1234 Buna seara! Stie cineva daca se poate retine in caz de savarsire a infractiunii de incaierare efectele atenuante ale provocarii? (vezi toată discuția)
Am fost batut la mine in masina, ce pot sa fac? catalin20 catalin20 ma scuzati daca am postat unde nu trebuia dar am postat nu de mult pe forum ca am fost batut de catre 2 indivizi si care initial am crezut ca mi-a furat si ... (vezi toată discuția)