avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Oare unde as putea sa gasesc un model de aviz ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Oare unde as putea sa gasesc un model de aviz (impreuna cu actele ...

Oare unde as putea sa gasesc un model de aviz (impreuna cu actele ce trebuiesc depuse) ce se elibereaza de primarii, in vederea racordarii la reteaua de apa si canalizare?cum arata un astfel de aviz?Va multumesc cu anticipatie pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:20, 2 Noiembrie 2022
Model puteti gasi pe internet.Dar cel mai bine,mergeti la primarie.Oricum,acolo trebuie sa depuneti cererea pentru eliberarea avizului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 5o/1991- aviz ordinul arhitectilor romani mimisor31 mimisor31 Am realizat un proiect(executat de arhitect) pentru executarea unui garaj de 5/5 mp=25 mp si o platforma de 3/5, realizabile pe terenul proprietate personala ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberarii unei adeverinte Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea In urma cu 2 ani societatea de distributie apa -canal a efectuat lucrai de extindere a retelei de distributie pe strada unde locuim . Dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Refuz primarie racordare la reteaua de apa felisana felisana Buna ziua! In primul rans scuze, dar nu am stiut la ce categorie s-ar potrivi aceasta intrebare. Strada pe care ne-am construit casa, are 8 parcele, din ... (vezi toată discuția)