avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua , am o problema cu reinnoirea cartii de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua , am o problema cu reinnoirea cartii de identitate. ...

Buna ziua , am o problema cu reinnoirea cartii de identitate. Eu locuiesc cu parintii , tatal meu a mostenit casa de la mama lui , dar nu a facut succesiunea . Are doar un testament . Cei de la ghiseu nu vor sa imi faca C.I deoarece nu am dovada de adresa , eu locuind in acelasi domiciliu de 25 de ani . Pe site la evidenta populatiei scrie in cazul in care nu am actul de casa pot face o declaratie pe propria raspundere in care declar ca locuiesc efectiv la acel domiciliu , dar functionara imi spune ca doar pt cel provizoriu este aceasta declaratie. Chiar nu se poate face nimic ? Eu nu doresc C.I provizorie .... Un mic ajutor cu un sfat va rog .
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
GeorgeS., utilizator
Cel mai recent răspuns: GeorgeS. , utilizator 11:20, 2 Noiembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elibararea actului de identitate fara succesiune lukian lukian Buna ziua! In luna octombrie imi expira buletinul,iar propietarul imobilului in care locuiesc ( bunicul meu ) a decedat acum 2 ani! Tatal si ... (vezi toată discuția)
Expirare carte de identitate, lipsa act spatiu simonutza10 simonutza10 Va comunic ca am C.I. expirata de vreo 2 saptamani, ieri am fost la Evidenta populatiei pt a ma interesa ce acte imi trebuie ca sa imi fac CI. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin dupa casatorie - gazda la care vom locui nu e inca proprietar (succesiune) mfb mfb Buna ziua, as avea nevoie cat mai repede de o solutie - cum sa imi innoiesc buletinul - in situatia urmatoare: - m-am casatorit si am luat numele sotiei, ... (vezi toată discuția)