avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Deranjez cu o intrebare.Pana in urma cu o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Deranjez cu o intrebare.Pana in urma cu o luna am lucrat.Mi ...

Buna ziua!Deranjez cu o intrebare.Pana in urma cu o luna am lucrat.Mi am dat demisia de la fostul loc de munca .In urma cu cateva zile am aflat ca sunt insarcinta.Mai pot beneficia de indemnizatia crestere copil daca in acest moment nu lucrez?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Magda 2018 , utilizator 16:27, 5 Noiembrie 2022
Buna seara!
Gasiti aici toate detaliile.
www.avocatnet.ro/articol_533...
Multumesc!

Alexandrarares a scris:

Buna seara!
Gasiti aici toate detaliile.
www.avocatnet.ro/articol_533...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

suspendarea activitatii firmei, angajati fara somaj vichy28 vichy28 buna seara,in septembrie m-am angajat la o firma cu mai multe puncte de lucru.In urma unei sesizari trimisa la toate organele statului,inclusiv garda de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil bună seara, am lucrat la o firma ... Raysa94 Raysa94 Indemnizatie creștere copil Bună seara, Am lucrat la o firma 13 luni,mi-am dat demisia pe 28.07.2020,am avut pauza 2 luni și 15 zile ,la actualul loc de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in caz de demisie anamariaholban anamariaholban Buna seara, Fiti amabili, as dori ca din luna aceasta sa beneficieze de indemnizatia de crestere copil sotul meu...dar este fortat de imprejurari sa-si dea ... (vezi toată discuția)