avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Arcadia 2000 SA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Arcadia 2000 SA

Buna ziua,
Cum as putea obtine informatii despre Arcadia 2000 S.A., subordonata Autoritatii Pentru Administrarea Activelor Statului.
In cazul in care mai exista, cum poate fi contactata deoarece numarul de telefon 021 313 3602 nu face apel.
In cazul in care firma a fost lichidata cine este detinatorul arhivei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 3 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Gasiti in linkul atasat toate informatiile.
[ link extern ] /
ARCADIA 2000 SA - stare - funcţiune
Bucureşti Sectorul 3, Calea MOSILOR, Nr. 62-68

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință vechime Anamaria2107 Anamaria2107 Buna ziua,stie cineva pe unde ar putea fi arhiva IUGTC BRAILA?Am sunat la arhivele naționale BRAILA dar nu stiu nimic... (vezi toată discuția)
Adeverinta uremoas neluraducanu neluraducanu Va rog cum sa procedez pentru a obtine o adeverinta pentru casa de pensii de la UREMOAS intreptindere ce nu mai exista.Am gasit un sediu si un numar de ... (vezi toată discuția)
Pentru calculul pensiei imi trebuie adresa cu veniturile neinscrise in cartea de munca (acord global, premii, ....) la o institutie desfiintata dupa anul 1989. Cristina Giurcan Cristina Giurcan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, daca se poate, sa gasesc arhiva Centrului de Cercetare Stiintifica si Inginerie Tehnologica pentru Articole Casnice ... (vezi toată discuția)