avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Important Bună! Am o verișoara în vârstă de 15 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Important Bună! Am o verișoara în vârstă de 15 ani mai puțin bogata ...

Bună! Am o verișoara în vârstă de 15 ani mai puțin bogata din cauza asta sa dus în mall și a furat un tricou in valoare de 56 de lei a fost dusa la secție ajunsa la secție acesta ia spus ce sa întâmplat.. polițiști au spus ca nu o sa se întâmple nimic pentru ca este minoră și ca este la prima abatere după 3 luni primim acasă o citație în care sunt chemata pentru un dosar care se numește
Renunțare urmărire penala , ce înseamnă asta? Sau ce se va întâmpla?
Cel mai recent răspuns: Denisa2334 , utilizator 17:08, 2 Noiembrie 2022
Înseamnă că va scăpa de această dată și nu riscă să ajungă pe la școala de corecție unde este mai rău decât la închisoare.
Fiind minora are șanse foarte mari.

Este și un prejudiciu redus.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc! Deci sa înțeleg cand se va prezenta la tribunal ce se va întâmpla?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Înseamnă că va scăpa de această dată și nu riscă să ajungă pe la școala de corecție unde este mai rău decât la închisoare.
Fiind minora are șanse foarte mari.

Este și un prejudiciu redus.

Scris din București 2022

Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2022
Denisa2334, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt mega image alexandru250100 alexandru250100 buna ziua! acum 5 luni, o prietena a furat dintr-un magazin mega image 2 produse in valoare de 25 de lei (in total). politia a fost chemata, am mers cu ea in ... (vezi toată discuția)
Furt de anul trecut, citație in calitate de suspect primita azi ummmm ummmm Buna ziua, eu anul trecut(4 noiembrie 2022 ora 6 spre 7), avand 17 ani, am furat din H&M 2 articole vestimentare care valoreaza in jur de 80-120 de lei in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am 14 ani ,recent am furat din gluma un produs( tricou) ... AlinaAli5569022 AlinaAli5569022 Buna seara, Am 14 ani ,recent am furat din gluma un produs( tricou) si am fost prinsa de pazinicul magazinului ,acesta a chemat menegera si aceasta la randul ... (vezi toată discuția)