avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... promisiunea bilaterala contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

promisiunea bilaterala contract de vanzare cumparare

ideea este urmatoarea,
as dorisa sa cumpar un apartament, care este cumparat prin banca deci ipotecat de banca/ eu nu am posibilitatea de-a prelua creditul pe numele meu pt. ca nu ma incadrez/ propietarul este de acord si vrea sa scape de acest apartament/ este dispus sa ii preiau si sa platesc ratele, dar nu pot trece apartamentul pe numele meu/ atunci am intales ca tot ce se poate face este o promisiune bilaterala de cumparare -vanzare la notar/ prin care eu voi deveni propietar la sfarsitul achitari. ratelor.
este ok? ce clauze ar trebui sa prevad daca da/ ce statut am eu in cazul asta?
va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:35, 20 Ianuarie 2010
buna zseara!
se paote face direct contract de vanzare cumpaarre, cu plata pretului in rate, se vor stipula tremenele la care urmeaza a fi platite aceste rate, evntual un pact comisoriu de grad IV in cazul in care nu va platiti o rota...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare eduardvl eduardvl Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament si dezvoltatorul doreste sa incheiem o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare. Ideea este ca in aceasta ... (vezi toată discuția)
Prima casa..... ducaandreea ducaandreea am semnat cu o firma de constructii un antecontract de vanz-cumparare apartament pt care doresc sa obtin un credit prin programul Prima Casa. pt acest ... (vezi toată discuția)
Pact comisoriu de gradul iv ramona traistaru ramona traistaru Buna ziua, In ian 2009 am semnat un contract de vanzare-cumparare pentru un ap , contract in care este stipulat un pact comisoriu de gradul IV, in sensul ca ... (vezi toată discuția)