avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Am fost in proces cu tatăl copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Am fost in proces cu tatăl copilului pentru pensie ...

Buna ziua ! Am fost in proces cu tatăl copilului pentru pensie și executare autoritate părintească . In sentința s-a hotărât ca are de plătit pensie alimentara și din urma și cheltuieli de judecată. Am ajuns la înțelegere , dar nu se tine de ea . El nu are venit , lucrează la negru și a avut grija sa nu aibă nimic pe numele lui. Întrebarea mea este , dacă merg la executor cum se procedează mai departe și in cat timp îl va executa practic ținând cont ca nu are venituri și bunuri. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:28, 3 Noiembrie 2022
Pai, ce sa execute doamna, daca nu are ce prinde ? Daca nu are bunuri si nici venituri, cu nimic va alegeti si dvs. O sa dati si bani executorului degeaba.
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplată pensie alimentară 3 luni consecutiv și peste Gabriela F. Gabriela F. Bună ziua, Am un copil în vârstă de 4 ani. Tatăl lui n-a mai plătit pensia alimentară din luna februarie inclusiv și suntem în luna mai. Vă ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Sapuntzakis Alina Sapuntzakis Alina Buna ziua. Tatal fetitei mele refuza sa plateasca pensia de intretinere inca de cand s-a incheiat divortul.Nu a platit-o niciodata,si nici nu s-a in teresat de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ayda9988 ayda9988 buna ziua, am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (legalizata), prin care s-a stabilit divortul, custodie comuna asupra minorelor, ... (vezi toată discuția)