Buna ziua,cu trei luni in urma am fost la un notar pe raza sect4 București pentru o deschidere de succesiune, doamna notar a facut copii xerox la toate acte originale.de care dispun pentru începerea procedurilor de succesiune. Vreau sa specific ca nici in ziua de astazi nu ma contactat si nu imi mai raspunde la twlefoane mesaje si nici prin intermediul secretarei dânsei care refuza sa ma mai primească. Doamna notar in timpul xeroxarii actelor m-ia spus ca ar fi interesata de terenul pentru care deschid succesiunea. Sa inteleg ca doamna notar a facut vreo frauda in acte si de aceea nu imi mai raspunde si refuza a lua legătura cu mine?Sa sun la politie?
Am fost la alt notar,acesta refuzând a ma prelua pana nu rezolv cu notarul care a facut copie actelor.Problema este ca doamna notar refuza să-mi spuna daca a inaintat sau nu cererea de succesiune. Evita orice discutie,repet au trecut 3 luni si jumatate si dansa refuza total am fost personal la biroul dânsei dar nici nu a iesit din birou spunându-i secretarei ca este intro discutie telefonica si ca ma va suna dansa intro saptamana,au mai trecut 2 sapt si nimic.Ma evita
Buna ziua!
Mai incercati pe cale amiabila sa rezolvati.Daca nu se poate,faceti reclamatie la Camera Notarilor Publici din judetul dvs.Sau ii spuneti ca doriti sa faceti reclamatie si poate isi schimba comportamentul.
Succesiune fara acte
sebyely
Buna ziua. In mai 2018 mama mea a trecut la cele vesnice, Doresc sa incep procedurile de succesiune si otinere de certificat calitate de mostenitor, impreuna ... (vezi toată discuția)