avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,cu trei luni in urma am fost la un notar pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,cu trei luni in urma am fost la un notar pe raza ...

Buna ziua,cu trei luni in urma am fost la un notar pe raza sect4 București pentru o deschidere de succesiune, doamna notar a facut copii xerox la toate acte originale.de care dispun pentru începerea procedurilor de succesiune. Vreau sa specific ca nici in ziua de astazi nu ma contactat si nu imi mai raspunde la twlefoane mesaje si nici prin intermediul secretarei dânsei care refuza sa ma mai primească. Doamna notar in timpul xeroxarii actelor m-ia spus ca ar fi interesata de terenul pentru care deschid succesiunea. Sa inteleg ca doamna notar a facut vreo frauda in acte si de aceea nu imi mai raspunde si refuza a lua legătura cu mine?Sa sun la politie?
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
EugenSfetcu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Teo.U , utilizator 08:21, 4 Noiembrie 2022
mergeti la alt notar in sector
Nu avea ce frauda sa faca
Am fost la alt notar,acesta refuzând a ma prelua pana nu rezolv cu notarul care a facut copie actelor.Problema este ca doamna notar refuza să-mi spuna daca a inaintat sau nu cererea de succesiune. Evita orice discutie,repet au trecut 3 luni si jumatate si dansa refuza total am fost personal la biroul dânsei dar nici nu a iesit din birou spunându-i secretarei ca este intro discutie telefonica si ca ma va suna dansa intro saptamana,au mai trecut 2 sapt si nimic.Ma evita
Buna ziua!
Mai incercati pe cale amiabila sa rezolvati.Daca nu se poate,faceti reclamatie la Camera Notarilor Publici din judetul dvs.Sau ii spuneti ca doriti sa faceti reclamatie si poate isi schimba comportamentul.
Mai fac maine o incercare,mulțumesc anticipat tuturor prntru sfaturi.
Actele originale sunt la dumneavoastra.
Mergeti la alt notar fara sa-i spuneti ca ati mai fost undeva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie notar - refuz inmanare procura catre mandatar rmorcoasa rmorcoasa Buna ziua, Am fost impreuna cu tatal meu la un notar unde tatal meu mi-a facut o procura pentru a putea sa semnez eu in numele lui un precontract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara acte sebyely sebyely Buna ziua. In mai 2018 mama mea a trecut la cele vesnice, Doresc sa incep procedurile de succesiune si otinere de certificat calitate de mostenitor, impreuna ... (vezi toată discuția)
Succesiune în urma unui testament pe o parte dintr-un imobil. putem obține și cealaltă parte? Florance2000 Florance2000 Buna ziua, Incepand cu anul 2010 am ajutat foarte mult o familie de batranei, vecini cu noi. I-am ajutat cu cumparaturi, cu facutul mancarii si a ... (vezi toată discuția)