Cum achit onorariul de succes catre un avocat care a rezolvat doar o parte din cele doua cauze pe care le-am cerut: anulare contract intretinere si anulare contract de vanzare-cumparare, fiind vorba de un contract mixt. Am obtinut 3/4 prin rezilierea contr de intretinere si 1/4 a ramas paratului. Chelt de judecata sunt suportate de ambele parti, 50% si 50% dupa cum se vede din hotarare. Specific si faptul ca acest contr de asistenta juridica a fost initial semnat de 2 avocati. Cealalta doamna av doar venea sa taie chit si sa incaseze banii si atat. La apel si recurs nu s-a mai implicat cu nimic in urma unor discutii iscate de dansa pe whatsapp. dnul av a incasat onorariul de av in contul lui si a taiat chit fara a mai aparea numele colegei.
Apelul a fost facut de dnul av la insistentele mele si tot eu am gasit caile de atac cercetand cauza si actele din dosar. Dl av a spus, " nu ma lasa legea"...Dupa cele 30 zile a facut un apel incident care a fost respins odata cu apelul paratului.
La recurs nu a spus ce era important, adica date din Certif medico-legal in opozitie cu datele din dosarul medical unde med scira in fiecare luna" dezorientat temporo-spatial si cu pricire la propria persoana" Dnul av a spus ca este caz penal si nu se baga fiind vecin cu cel care a semnat certificatul medico-legal. In mod deliberat a ocolit mereu aceasta explicatie si recursul a fost respins.
In consecinta a ramas prima hotarare sa se aplice unde nu s-a discutat nimic cu privire la pretul foarte mic ce a fost achitat de parat pt 1/4 din casa. nici despre probl medicale ale decedatului.
Mentionez ca este vorba de un contract mixt incheiat intre tata si parat cand tata avea 90 ani ,multe probleme de sanatate, acte medicale de la neurologie, certificat de handicap ca nevazator si certificat pentru traumatism cranio-cerebral. Procesul a fost inceput de un alt avocat cu care am reziliat contractul de asitenta juridica, fiind casa de avocatura care a dat dosarul unei doamne av ce mi-a pus martor cu care nu am fost de acord si am dovezi in acest sens, venea in ultima clipa la proces fara a discuta cu mine inainte, uita sa depuna chit cu acre am achitat taxa de timbru jud etc.
Cum achit onorariul de succes, in ce proportie ?
Dacă erați corecta ii spuneați avocatului de 75 %nu de 50 asa cum visați acum.Cand v ați văzut cu sacii în căruță și trageți linie parca va doare inima sa achitați av suma convenita..De ce ați acceptat condițiile din contract ,în urbea respectiva mai erau probabil zeci de avocați la care puteți apela.Si da dna nu citesc toate dramele și problemele pe 7 pagini care trebuiesc rezolvate pe forumuri de specialitate sau la cafea cu prietenele nu pe forumuri juridice asa ca lăsați povestea cu avocații care nu citesc dosarul.Cand v am răspuns eu și alți colegi am făcut o.in timpul liber.
Nu ma interesează ce profesie aveți tot ii dați pe aici cu profesia dvs ați avut un proces în care ați angajat avocat ,dacă savarseati o fapta penala sau erați victima unei infracțiuni angajați av specializat în penal asa ca lăsați povestioarele cu av care apară hoți și criminali..Sa nu simțiți nevoia sa îmi răspundeți chiar nu e cazul...Avocații la care ați mers disperata și care v au câștigat dosarul nu l au citit?...Am văzut sute de cazuri in care clienții cauta orice justificări pt a nu își împlini obligațiile financiare fata de av iar atunci când sunt executați sau av nu.pot fi păcăliți creaza povestioare cu dosare necitite, șefi și bani făcuți ușor asa cum fac și cu agenții imobiliari și oriunde trebuie plătit un comision la sfârșit..M am uitat și eu pe activitatea dvs in forum zeci de întrebări ca sa nu spun 100 din 2014 pana în prezent
cu răspunsuri oferite de avocați pe ,, moka " da stimata dna ,de avocații aia care câștigă ușor banii și care apară hoți și criminali ....
Partaj
mocutzy27
o sa descriu mai pe larg situatia poate nu inteleg eu.... partaj - eu reclamant angajez aparator semnez un contract pe care recunosc nu l am citit dupa cum am ... (vezi toată discuția)