avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raspuns neprimit de la OPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raspuns neprimit de la OPC

Buna ziua, doresc si eu o indrumare. Am facut o plangere la OPC la data de 5/9/22 si inca nu am primit raspuns chiar dupa trecerea a termenului de 45 de zile. Unde ma pot adresa in continuare pt a le face lor o reclamatie ca nu au raspuns la timp?
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
Roxana Codre, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:25, 4 Noiembrie 2022
Initial reveniti la autoritate si solicitati detalii neraspuns in termen legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz companie de telefonie mobila lumifatu lumifatu pe 5 noiembrie 2009 am incheiat un contract cu [o companie de telefonie mobila] si conform celor prevazute in contract acesta trebuia sa inceteze pe 5 ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata anpc cluj pop sorin pop sorin Vreau sa va intreb daca este precedent in chemarea in judecata a ANPC in baza legii 544/2001 pt ''lipsa raspuns'' ? Temei legal L544/2001, art. 21, alin. ... (vezi toată discuția)
Ce pot face impotriva opc care nu-mi da un raspuns, desi au trecut 60 de zile de la data depunerii reclamatiei? ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! Am rugamintea de a ma ajuta cu cateva informatii legate de demersurile pe care le pot face impotriva OPC, unde am depus, in urma cu 60 de zile, si ... (vezi toată discuția)