avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Dacă un service auto a efectuat în mod ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Dacă un service auto a efectuat în mod defectuos ...

Bună ziua!
Dacă un service auto a efectuat în mod defectuos o reparaţie/ nu a efectuat-o delo dar afirmă contrariul, cum pot recupera suma achitată pentru aceasta?
Mulţumesc frumos pentru eventualul răspuns.
Urări de bine.
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:16, 8 Noiembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic pt a putea solicita în instanta recuperarea sumei ați avea nevoie de o expertiza extrajudiciara macar o constatare făcută de alt service din care sa rezulte cele susținute de dvs trebuie sa fi avut o factura de la service ul inițial etc.Cand aveți aceste acte puteți discuta cu un avocat...
Puteti sa-i faceti o sesizare la Protectia consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparație auto defectuoasă eucatalin eucatalin Buna seara, Detin un autoturism caruia i s-a defactat motorul. Am fost la un service auto pentru reparatie motor, costul reparatiei ridicandu-se la 7500 de ... (vezi toată discuția)
Reparatii defectuase facute in service petre_her petre_her Buna ziua,am nevoie de cateva sfaturi din partea dumneavoastra pentru solutionarea unei probleme cu un service Renault.Deci am avut o reparatie la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma cu 2 zile am patit cu masina un fenomen despre ... gollum13 gollum13 Buna ziua. In urma cu 2 zile am patit cu masina un fenoment despre care nu stiam nici macar ca exista, anume \"diesel engine runaway\" - in timpul mersului ... (vezi toată discuția)