avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, am venit cu o intrebare. O prietena de-a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, am venit cu o intrebare. O prietena de-a mea in varsta ...

Buna seara, am venit cu o intrebare. O prietena de-a mea in varsta de aproape 18 ani ma rugat sa intreb daca tatal ei are datorii in Germania si ea dupa ce implineste varsta de 18 ani onsa aiba probleme din cauza datoriilor lui ? Adica trebuie sa i le plateasca ea? Mentionez ca tatal ei e in viata. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:39, 6 Noiembrie 2022
unde sa intrebati daca are tatal datorii in Germania?
Nu, nu raspunde fata pt datoriile tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Prelungire pensie alimentara getagoghie getagoghie in curand fiul meu implineste 18 ani, odata cu aceasta i se v-a intrerupe pensia alimentara de la tatal sau, dar el inca este elev . am inteles din discutii ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara . vreau sa obtin custodie unica asupra copilului meu ... ViolettD ViolettD Buna seara . Vreau sa obtin custodie unica asupra copilului meu care este in vârstă de 10 ani , iar tatăl nu a dat nici un semn că ar fi interesat de ea ... (vezi toată discuția)