avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrare audio in casa personala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrare audio in casa personala

In cazul unui proces in instanta pe codul civil, se pot utiliza inregistrari efectuate in casa proprie, chiar daca partea parata nu a fost intrebata daca este de acord cu inregistrarea??
Poate face obiectul unei plangeri penale , ulterior?
Inregistrarea este facuta in casa reclamantului si utilizata doar in instanta.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:23, 7 Noiembrie 2022
Mai mult ca sigur instanta civila nu o sa admită proba respectiva.Pe de alta parte nu este vorba despre o fapta penala faptul ca ați înregistrat..
Mai mult ca sigur instanta civila nu o sa admită proba respectiva.Pe de alta parte nu este vorba despre o fapta penala faptul ca ați înregistrat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

încurajarea săvârșirii de infracțiuni de către polițist dietmarkrutsch dietmarkrutsch În noiembrie 2018, deci anul trecut, acum fiind martie 2019, am depus o plângere penală la un post de poliție pentru săvârșirea infracțiunii de violare ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare convorbiri telefonice proprii iulia_i iulia_i Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu legea care reglementeaza inregistrarea convorbirilor telefonice. M-ar interesa daca acele convorbiri telefonice dintre ... (vezi toată discuția)
Proba video in noul cod penal adrianfm67 adrianfm67 Am fost nevoit sa filmez intrun apartament in care sint coproprietar abuzurile celuilalt proprietar,inclusiv abuzurile si santajul la care eram supus de catre ... (vezi toată discuția)