avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, doresc sa știu dacă sunt în șomaj și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, doresc sa știu dacă sunt în șomaj și îmi găsesc ...

Bună seara, doresc sa știu dacă sunt în șomaj și îmi găsesc serviciu în una-doua săptămâni de la depunerea actelor, beneficiez de vreun procent din șomaj în momentul semnării contractului de munca? Este prevazut prin lege asa ceva? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Monica0505 , utilizator 20:16, 9 Noiembrie 2022
Mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Dupa ce va angajati , mergeti la AJOFM cu urmatoarele acte:
[ link extern ] /

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj Johanna.72 Johanna.72 In cazul in care esti beneficiar al celor 30% - conf ART. 72 [i]_(1) Persoanele prevăzute la art. 17 alin. (1), cărora li s-a stabilit dreptul la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă eu ma angajez cu un contract cu timp parțial ... Zumm Zumm Bună ziua! Dacă eu ma angajez cu un contract cu timp parțial de 6 ore mai primesc cei 30%din somaj?Cu contract nedeterminat și 3 luni de proba. Și dacă ... (vezi toată discuția)
Somaj dany_2605 dany_2605 Buja ziua. Am și eu o întrebare. Mi am depus dosarul pentru șomaj și am înțeles ca dacă îmi găsesc de munca cu contract pe perioada nedeterminata mai ... (vezi toată discuția)