avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Judecata in lipsa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Judecata in lipsa

Buna ziua! Am primit o citatie la tribunal, sectia a 8 a conflicte de munca si asigurari sociale,,in calitate de reclamant.Intreb:judecata se poate face in lipsa mea?daca da,in baza carei legi?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 9 Noiembrie 2022
numai daca solicitati asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instante Decebal58 Decebal58 Ce instanta este competenta, pentru neacordarea ajutoarelor, in conformitate cu prevederile Leg.284/2010(abrogata),la pensionarii militari? (vezi toată discuția)
Litigii de munca rendec rendec Buna ziua, Am si eu o intrebare pentru dvs. in data de 27.01.2014 am depus un dosar la tribunal, sectia Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări ... (vezi toată discuția)
Contestatie dijmarescu dijmarescu Buna ziua, La ce instanta ma pot adresa cu o contestatie la o decizie de incetare CIM. Multumesc (vezi toată discuția)