avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal pentru alcool

Buna seara!
Daca mi se face dosar penal pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice exista posibilitatea sa scap fara anularea pemisului ci doar cu o suspendaresau amenda??
O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 08:48, 22 Ianuarie 2010
nu cred ca vei scapa cu NUo in temeiul art 18 indice 1 Cp, pe de alta parte poti intreba orice politai sau garcea sau pe cine vrei tu, dupa ce executi pedeapsa principala, poti sa dai din nou de permis. Apropo daca ai o conduita buna poti scapa cu 1/2 an respectiv se scade pedeapsa sub minimul general.
Interventie moderator

@karlo_cip

Va rog sa nu mai postati un nou topic pentru fiecare intrebare pe care doriti sa o puneti in legatura cu situatia dvs. De asemenea, va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul de postare.
Va multumesc!

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut consum alcool,cum se poate redobandi? bebi-63 bebi-63 Cum se poate redobandi permisul retinut in urma consumului de alcool peste limitele legale?A avut loc procesul pronuntarea pedepsei cu suspendare si in ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati sa inteleg o sentinta sofercumintit sofercumintit Buna seara, Va rog frumos sa imi explicati aceasta sentinta penala (ramasa definitiva prin nerecurare) si mai ales va rog sa imi spuneti daca se face ... (vezi toată discuția)
Informatii obtinere permis laurentiu_30 laurentiu_30 buna seara am si eu o problema . doresc sa dau si eu de permis de conducere si nu stiu dac am dreptul deoarece am avut o condamnare cu executare de un si nu ... (vezi toată discuția)