avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara. Am depus dosarul pe 6.10, Parat Finanțele ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara. Am depus dosarul pe 6.10, Parat Finanțele ...

Buna seara . Am depus dosarul pe 6.10 …. Parat …. Finanțele Publice Arges … termen pana la care sa depună întâmpinare la chemarea in judecată 20.12.2022 … mi se pare exagerat … este legal ??Si pana la primul termen de judecată ???Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: GEKO17 , utilizator 22:15, 9 Noiembrie 2022
Stai bine, eu am depus prin avocat dosar in 21.09.2022 si nici pana astazi 09.11.2022 n-am primit niciun semn din partea Judecatoriei. (Suceava)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara .dacă dosarul de chemare in judecată a finanțelor ... Anka82 Anka82 Buna seara .Dacă dosarul de chemare in judecată a Finanțelor Publice Arges a fost într-adevăr depus pe 6.10.2022 (după spusele avocatului…nu am nici un ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar vylut vylut Buna ziua! Am calitate de parat intr-un dosar de partaj judiciar. Am depus intampinare in termenul legal. A doua zi dupa depunerea intampinarii, am primit ... (vezi toată discuția)
Mai pot depune intampinare? bettyna bettyna Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de termenul de depunere al unei intampinari. Mama mea este mostenitoarea (alaturi de alti mostenitori) a doua ... (vezi toată discuția)