avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua am și eu o problema mai delicata cu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua am și eu o problema mai delicata cu mătușa mea ...

Bună ziua am și eu o problema mai delicata cu mătușa mea ma urmărește cu telefonul mobil prin curte sa vadă ce fac și zice ca are o filmare cu mine pe telefon când eram la veceul din curte și susține ca mi-o frecam în fata ei eu am gard între mine și ea și 2 rânduri de plasa de umbrire ce pot face în cazul acesta precizez faptul ca eu sunt la mine în curte
Cel mai recent răspuns: cupon_valabil , utilizator 00:38, 13 Noiembrie 2022
Plangere la politie. Codul penal art 226 "Violarea vieții private(1) Atingerea adusă vieții private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuință sau încăpere ori dependința ținând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepsește cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.(2) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, fără drept, a sunetelor, convorbirilor ori a imaginilor prevăzute în alin. (1), către o altă persoană sau către public, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă."

In realitate, tot ce poate face politia este sa-i spuna sa nu mai faca asta. Pana cand puteti sa dovediti ca filmarea a avut loc, nu aveti ce sa faceti.

Personal, va spun ca nu conteaza ce filmeaza, chiar nu are importanta... In momentul in care se dovedeste ca a filmat o sa plateasca. Daca imaginile sunt difuzate public o sa fie mult, mult mai grav pentru persoana care inregistreaza. Va recomand ca la urmatoarea interactiune sa-i spuneti "nu ma intereseaza." Daca nu afla nimeni altcineva... nu mai conteaza!
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2022
cupon_valabil, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toate salutările mele. numele meu este victoria dode din olanda ... Victoria681 Victoria681 Toate salutările mele. Numele meu este Victoria DODE din Olanda și în prezent sunt în China pentru tratament. Sufar de o boala grava care ma condamna la ... (vezi toată discuția)
Sunt apicultor am autorizatiile de la dsvsa. Gaborh Gaborh Sunt apicultor am autorizatiile de la dsvsa cand vand miere ce obigatii am nu am casa de marcat poate sa ma amendeze?ce trebuie sa fac sa fiu total legal (vezi toată discuția)
Hartuire camere de supraveghere irina1981 irina1981 BUNA ZIUA! MA POATE AJUTA SI PE MINE CINEVA CU UN SFAT? Un vecin de-al meu si-a montat camere de supraveghere anul trecut 2015, in septembrie, de atunci una ... (vezi toată discuția)