avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum pot afla daca mie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum pot afla daca mie mi s-a ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum pot afla daca mie mi s-a eliberat certificat de mostenitor la succesiunea dupa mama la care l-am imputernicit pe fratele meu sa ma reprezinte in 2017, eu locuind in Canada. Fratele meu a decedat in 2019.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Doru Ciobanu , utilizator 00:26, 14 Noiembrie 2022
Se poate verifica la Camera Notarilor.
Apelati la avocat daca nu veniți în România.

Scris din București 2022
Este Camera Notarilor o institutie centrala in Bucuresti sau fiecare oras din provincie are are o Camera a Notarilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla daca s-a facut succesiune? cyty cyty Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata Tatal meu a murit acum 10 luni. Locuia in Bucuresti impreuna cu mama si fratele meu mai mic, ... (vezi toată discuția)
Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 stare civila / succesiune sch sch 1.Va rog sa imi spuneti ce acte trebuiesc pt. a obtine Anexa 24 Stare Civila in vederea dezbaterii ulterioare a succesiunii, si daca aceasta solicitare, in ... (vezi toată discuția)