avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la CFR si de la domiciliu pana la locul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la CFR si de la domiciliu pana la locul de munca nu exista ...

Lucrez la CFR si de la domiciliu pana la locul de munca nu exista mijloace auto sau CFR pentru efectuarea navetei. Efectuez naveta cu mijloc auto propriu dar compania nu vrea sa deconteze combustibilul, folosit pentru aceasta. Care sunt legile sau alte acte prin care pot obtine plata combustibilului folosit la naveta? Compania motiveaza faptul ca in CCM nu este trecuta aceasta decontare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 14 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu are trecut in CCM, atunci nu poate deconta
Dar se poate daca se trece in contractul individual de munca sau in Regulamentul Intern?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate trece in contractul individual de munca sau in Regulamentul Intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane - naveta zilnica 110 km ContSters294253 ContSters294253 D-le Valeriu, va rog sa ma ajutati cum sa fac un inscris sa pot obtine, sa pot convinge angajatorul meu sa-l pot determina sa obtin o masina de serviciu sau ... (vezi toată discuția)
Interpretarea si respectarea unor aticole din contractul colectiv de munca ContSters328374 ContSters328374 In CCM al fabricii , la articolul 264 se stipuleaza: (1) In cazul salariatilor care au serviciul intr-o localitate si domiciliul in alta localitate[b],[/b] ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez la o companie detinuta majoritar de statul ... vlad.munteanu vlad.munteanu Buna ziua! Lucrez la o companie detinuta majoritar de statul roman. Conform Contractului colectiv de munca am dreptul sa imi decontez naveta dintre ... (vezi toată discuția)