avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, am nevoie de ajutor, un vecin a trimis ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, am nevoie de ajutor, un vecin a trimis politia animalelor ...

Buna ziua, am nevoie de ajutor, un vecin a trimis politia animalelor ca sa mi faca rau, avand ciuda mare pe caini. Au venit 3 politisti nici nu s au legitimat, m au intrebat daca au cainii carnet de sanatate, iar eu le am zis ca nu au si nu i am lasat in curte fiind dubiosi . Am 6 caini, mi au dat amenda 3000 lei pt ca nu i am lasat sa vada cainii. Nici avertisment nu mi au dat. Mi a venit amenda prin posta.Cum pot face contestatie? Mi se pare aberanta amenda si nici nu merit macar.
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2022
Kyom, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyom , utilizator 10:11, 15 Noiembrie 2022
Amenda pt ce?
Pentru ca nu i am lasat in curte sa vada cainii

gi-jane2 a scris:

Amenda pt ce?

Asa scrie in procesul verbal?
Citiți ce a scris polițistul în procesul verbal, adică cum motivează el amenda.
Poate acolo nu scrie că va amendat că nu le-ați arătat câinii.
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2022
Dapix, utilizator
In procesul verbal scrie ,, detine mai multi caini la domiciuliul situat.. si nu a permis accesul politistilor din cadrul biroului protectia animalelor in curtea sa pt ca acestia sa poate sa poate constata conditiile de intretinere si bunastare ale animalelor, in lipsa acordului nu a respectat obligatiile de a face dovada indeplinirilir dispozitiilor art. 5 din legea 205 din 2004, faptele comise sunt prevazute art. 30 alineat 3 din legea 205/2004 si faptele din art. 26 alineat 1 si litera 1 din legea 205/2004 , contravenientul refuza sa semneze. Mentionez ca eu nu am luat la cunostinta ca mi se pune amenda si nici nu m a avertizat, de asemenea nu mi s a zis sa zis sa semnez nimic, deci cum vine chestia asta ca eu am refuzat sa semnez ,ei mint. Nici nu s o legitimat.

Dapix a scris:

Citiți ce a scris polițistul în procesul verbal, adică cum motivează el amenda.
Poate acolo nu scrie că va amendat că nu le-ați arătat câinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda corinamun corinamun Buna ziua! un proces verbal este valalabil daca a fost incheiat fara ca eu sa fiu de fata( ma jucam cu catelul in spatele blocului, au venit 2 politisti au ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa lili cristescu lili cristescu Buna ziua ! As dori mult sa ma informati asupra unor aspecte cu privire la amenda contraventionala pe care am primit-o, deoarece tocmai iesisem din scara ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu politia locala B_O_G B_O_G Buna ziua ! Am primit astazi, 11.03.14,la domiciliu, un proces verbal in care scrie ca sunt amendat cu 500 lei incheiat pe data 06.03.14, pe care scrie ca am ... (vezi toată discuția)