Buna seara! Avem un ap ptr vanzare.Proprietari sotul, soacra si din partea cumnatului, sotia si cei doi copii minori. A facut prin tribunal ptr a putea vinde ap in numele ei si a copiilor. Ni sa dat decizia ca poate vinde ea dar i sa spus ca intrucat nu a precizat ca avem vanzator aceasta o poate primii in termen de 90 de zile . Ce putem face, Avem toate actele, certif de la taxe si impozite, tot achitat si ne e teama ca pierdem vanzarea cu ce spun cei de la tribunal. Cum putem urgenta sa obtinem repede aceasta hartie>?: @@@@Respinge cererea de numire a unui curator special ca nefiind de competenta generala a instantelor judecatoresti. Autorizează vânzarea de către minorii xxxxxx si xxxxxxxx prin reprezentant legal xxxxmama copiilor xxx, a cotelor detinute din imobilul apartament situat in mun.Bucuresti, str..........................1, impreuna cu cota-indiviza de 1,416% aferenta apartamenului si cu dreptul de folosinta asupra terenului aferent apartamentului. Sumele de bani reprezentand pretul contractului vor fi depuse pe numele minorilor xxxxxx si xxxxxxxcx în conturi bancare , urmând a fi folosite pentru studii dupa dobandirea de catre acestia a capacitatii depline de exercitiu, pentru dobandirea altor bunuri doar cu autorizarea instantei de tutela Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria sectoruluixxxx Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 28.10.2022.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 28.10.2022
Va referiți probabil la motivarea,comunicarea și legalizarea sentinței.Daca nu v a fost comunicata formulați o cerere de urgentare, ulterior un memoriu.la conducerea instantei invocând argumentele prezentate.Daca nu am ,,,ghicit"din cele prezentate de dvs reveniți cu mai multe amănunte.L.E Am văzut ca e pronunțată în 28 .10 e greu de crezut ca o sa o primiți mai devreme de 2 3 luni...
Evacuare
CatalinDonose
Buna ziua ! Am primit decizia instantei care arata cam asa :
\" Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de ... (vezi toată discuția)