avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, In situatia in care intentionez sa lucrez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, In situatia in care intentionez sa lucrez in telemunca ...

Buna seara,
In situatia in care intentionez sa lucrez in telemunca din strainatate (ue), pe o perioada sub 183 zile/an exista posibilitatea ca angajatorul sa fie scutit de eventuale taxe, impozit pe venit/contributii sociale etc?
Am intrebat la societatea unde lucrez insa mi s a raspuns ca nu este posibil acest lucru deoarece este necesara achitarea contributiilor sociale si alte taxe catre statul respectiv.
As vrea sa revin cu intrebarea, daca exista posibilitatea sa lucrez temporar, sub 183 zile/an, insa nu gasesc informatii cu privire la acest aspect.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 15 Noiembrie 2022
Nu exista asa ceva mentionat in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca pt firma din strainatate, cine ce si unde plateste avo7 avo7 Buna ziua, Daca inchei un contract de munca (telemunca practic) in calitate de salariat al unei firme straine dintr-o tara UE (fara sediu in RO), cum anume se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt angajata la o firma din romania in momentul de ... TutueanuI TutueanuI Buna ziua! Sunt angajata la o firma din Romania in momentul de fata si sunt nevoita sa plec in curand pentru o perioada de 2 ani in America. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Angajat roman pt firma in strainatate in2ition in2ition Buna ziua, Doresc sa stiu ce obligatii fiscale ar avea un cetatean roman ce locuieste in Romania dar care lucreaza in strainatate (cu contract de munca ... (vezi toată discuția)