avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În perioada 2016-2020 am avut un contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În perioada 2016-2020 am avut un contract de închiriere ...

Bună ziua! În perioada 2016-2020 am avut un contract de închiriere cu o Casă de Cultură, pentru o sala de dans . Pe toată perioada am achitat chiria aferenta și am reziliat contractul de închiriere în octombrie 2020. Menționez ca sediul este proprietatea Primariei, dat spre administrare Casei de Cultură, care are personalitate juridica și plătește 50% din valoarea chiriilor Primăriei. Am fost somat de Primărie sa plătesc impozit pe teren și clădire și curent electric pe toată perioada. Este normal?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:13, 15 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
impozit plateste proprietarul, nu chiriasul. Curent trebuie platit pe perisoada cat ati avut contract.
Mulțumesc!

gi-jane2 a scris:

impozit plateste proprietarul, nu chiriasul. Curent trebuie platit pe perisoada cat ati avut contract.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui verificat contractul de închiriere ,dacă ați acceptat clauze în acest sens sunteți bun de plata.Am auzit de cazuri similare pt săli de sport închiriate de la scili pt activități sportive...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ocazional de inchiriere cryssu1986 cryssu1986 Ca presedinte asociatie sportiva (ong) am inchiriat o sala de sport in cadrul unui liceu, pt a desfasura activitati de timp liber, fotbal in cazul meu. Cu ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ContSters146176 ContSters146176 gazda copiilor mei le a spus ca le face un contract de comodat,va intreb ; copii mei vor plati toate utilitatiile apa gaz,curent,impozit,datorii,in afara de ... (vezi toată discuția)
Imobil cumparat si inchiriat... gigelas gigelas Buna seara, Un fost bloc de garsoniere,a fost cumparat de cetateanul X. Cetateanul X,a inchiriat garsonierele,unor chiriasi,prin contract de ... (vezi toată discuția)